شنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۴  |  Saturday, 19 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۴۸۷۹۸
تاریخ انتشار : ۰۶ : ۱۰ - ۲۹ مرداد ۱۳۹۷

« امیرعلی دانایی» بازیگر سینما و تلویزیون در گفتگو با خبرنگار حوزه سینما و تلویزیون«دیباچه» اظهار داشت: صحبت کردن درباره سید ضیاءالدین دری برای من کار بسیار دشواری است. ایشان برای من تنها یک کارگردان نبودند و در زندگی من نقش بزرگی داشتند.

دانایی خاطرنشان کرد: زمانی که من در مجموعه‌ تلویزیون «کلاه پهلوی» ایفای نقش می‌کردم در سال ۸۶ پدرم را از دست دادم و در آن شرایط بد روحی، ضیاءالدین دری برای من مثل یک پدر بود و علاوه بر سینما در زندگی نیز از ایشان بسیار آموختم. مطمئناَ ضیاءالدین دری از نام‌های به یادماندنی سینما و تلویزیون ایران خواهد بود.

وی افزود: زمانی که یک جوان بی سابقه در رشته بازیگری بودم ،ضیاءالدین دری در اولین ملاقات به شکلی کاملا سالم و انسانی آن نقش را به من معرفی کرد و پس از آن قرار بر این شد که در «کلاه پهلوی» بازی کنم. ایشان با انتخاب من به عنوان یک جوان بی تجربه اعتماد به نفس و مهارت بالای خودشان را نشان دادند و هر کارگردانی نمی‌تواند چنین نقش بزرگی را به یک بازیگر بی تجربه بسپارد و از او بازی مورد نظر خود را بگیرد.

بازیگر فیلم سینمایی «انزوا» اظهار داشت: بر هیچکس پوشیده نیست که سید ضیاءالدین دری از افراد سالم سینما و تلویزیون بود. اگر اصرار بر سالم بودن وی دارم به این دلیل است که همه ما میدانیم در سینما چه شرایطی حاکم است و سالم ماندن در این شرایط کار انسان‌های بزرگ است.

این بازیگر در پایان خاطرنشان کرد: پس از بازی در «کلاه پهلوی» من ارتباطم را با ضیاءالدین دری حفظ کردم و رابطه تنگاتنگی بین ما بود و خوشبختانه توانستم در زندگی شخصی خود نیز از حضور ایشان بهره‌مند باشم. واقعاَ او برای من مثل یک پدر بود و از او در زندگی شخصی و حرفه‌ای بسیار آموختم.

گفتنی است امیرعلی دانایی در اولین تجربه بازیگری خود در مجموعه تلویزیون «کلاه پهلوی» به کارگردانی سید‌ ضیاءالدین دری حاضر شد و پس از آن در فیلم‌های سینمایی متعددی از جمله «اشباح»، «آذر، پروزی، شهدخت و دیگران»، «آپاندیس»، «انزوا» و... ایفای نقش کرد.

گفت و گو از: علی ناصری
منبع: دیباچه
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳